català | español | english
ets a: inici >> l'oli d'oliva >> categories
L'oli d'oliva verge extra presenta unes propietats organolèptiques excepcionals
En el mercat es poden trobar 3 categories d'olis d'oliva

categories

_Oli d'oliva verge extra
Es tracta d'un oli d'oliva de categoria superior obtingut directament de les olives i només mitjançant procediments mecànics. És l'oli de més qualitat, amb unes propietats organolèptiques (aroma, sabor...) excepcionals, sense defectes i amb totes les vitamines i les substàncies naturals de l'oliva.

_Oli d'oliva verge
Oli d'oliva obtingut també directament de les olives i només mitjançant procediments mecànics. Aquest tipus d'oli s'obté de la mateixa forma que l'anterior, raó per la qual conserva totes les vitamines i substàncies antioxidants naturals de l'oliva, però organolèpticament és menys excepcional.

_Oli d'oliva
Conté exclusivament els olis d'oliva refinats i olis d'oliva verges. Aquest tipus d'oli conserva menys vitamines i substàncies antioxidants que els dos anteriors, ja que es perden en part durant els tractaments de refinació.